Nyhetsarkiv

 • Livet i havna: Geir Lorentzen, Fagarbeider

  Fagarbeider Geir på Terminalkaia

  Geir er utdannet agronom og har i flere år jobbet med gårdsdrift. Han har vært ansatt i Bodø Havn siden 2011, og jobber i dag som fagarbeider på driftsavdelingen.

 • Samarbeid med Bopro skaper muligheter

  Svenn-Idar og Eivind foran Bopros bil

  I halvannet år har Bodø Havn og Bopro hatt et tett samarbeid om søppelhåndteringen på havneområdet. Samarbeidet skal sørge for ei ren og søppelfri havn.

 • Livet i havna: Steffen Langnes, Fagarbeider

  Fagarbeider Steffen Langnes foran havnebil

  Steffen jobber som fagarbeider på driftsavdelingen. Det har han gjort siden juni 2019. Steffen er utdannet bilmekaniker, og har jobbet flere år innenfor bilbransjen – både som mekaniker og ved kundemottak. Vi er takknemlige for å ha fått en så kompetent type med glimt i øyet, inn i staben vår.

 • Cruisesesongen 2019

  Fire cruiseskip i havna

  Årets cruisesesong er offisielt over. I år kan vi telle 26 anløp, 29 148 cruisepassasjerer, og 22 dager med cruise. Det er et rekordår, med en økning i cruisetrafikken på 52,9% fra fjoråret.

 • Visningstur Cruise Norway

  Joanna foran havneoppsynbilen

  Cruise Norways visningstur gikk i år til blant annet Bodø. Over to dager har Visit Bodø vist frem et utvalg av attraksjonene som Bodø tilbyr. Bodø Havn har bistått med tekniske opplysninger om kaiarealer.

 • Livet i havna: Joachim Johnsen, Fagarbeider

  Fagarbeider Joachim Johnsen, Bodø Havn

  Joachim jobber som fagarbeider på driftsavdelingen. Han er relativt fersk i Bodø Havn og startet i jobben i juli 2019. Joachim er utdannet billakkerer og har tidligere jobbet innenfor dette feltet. Han har også erfaring fra plattform som roustabout. På jakt etter nye utfordringer endte han opp som fagarbeider hos oss, og det er vi glad for!

Postadresse:
Postboks 138, 8001 Bodø

Sentralbord: +47 75 55 10 80
Faks.: +47 75 55 10 90

Besøksadresse:
Bodøterminalen, 4. etasje,
Rønvikleira, Bodø.
Norge

E-post: firmapost@bodohavn.no