Nyhetsarkiv

 • Bodø Havn - før, nå og fremover: Bodø Sjøflyhavn

  Sjøfly og havnebåt i Bodø Havn

  Fra 1947 til 1972 var det sjøflyhavn i Bodø. Widerøe hadde ansvaret for driften av majoriteten av flyene, mens Bodø Havn, da Bodø Havnevesen, hadde ansvar for vedlikehold av flytebryggene, fakturering av avgiftspliktige tjenester og drift av ekspedisjonsbåter.

 • Strategiseminar på Østlandet

  Ledergruppa og Havnestyret på strategiseminar

  Forrige uke var ledergruppa og havnestyret, sammen med kommunaldirektøren for næring og utvikling og assisterende rådman på rundreise på Østlandet for å besøke et knippe havner. Over to dager var de på besøk hos Moss Havn, Borg Havn og Larvik Havn. Resultatet er økt kunnskap og forståelse for havnestruktur og viktigheten av å tenke langsiktig i utformingen av havner.

 • Livet i havna: Tore Sannes, Trafikkinspektør

  Trafikkinspektør Tore Sannes

  Tore startet i jobben som trafikkinspektør i januar 2011. Han har utdannelse fra teknisk fagskole i Danmark, og har i flere år jobbet innenfor serviceyrket. Tore har blant annet 10 års erfaring fra SAS og noen år ved Nordvag. Han har alltids en vits på lur, og er en ordentlig humørspreder.

 • I Hamburg for å selge Bodø som cruisedestinasjon

  Markedssjef Erlend Willumsen og Carina Salater fra Visit Bodø i Hamburg

  Over flere år har Visit Bodø og Bodø Havn jobbet aktivt med cruisemarkedet. Denne uken deltar Carina Salater fra Visit Bodø og Erlend Willumsen fra Bodø Havn på Seatrade Europe i Hamburg. Her står de på stand i regi av Cruise Norway sammen med andre norske destinasjoner. Og det ser lovende ut for Bodø fremover, da det går mot nye rekorder de kommende årene.

 • Livet i havna: Joanna Skowron, Havneinspektør

  Havneinspektør Joanna Skowron

  Joanna er født og oppvokst i Polen, men kjærligheten førte henne til Bodø. Hun startet i jobben som havneinspektør vinteren 2012. Joannas faglige bakgrunn er maritimt preget. Hun har faglig utdanning som havneinspektør og har blant annet studert maritim økonomi og ledelse. Attpåtil det har hun jobbet på cruiseskip i nærmere 5 år.

 • Varsel om dårlig vær

  Værvarsel, oransje farenivå

  Det siste døgnet har vært preget av mye regn og vind. Værforholdene forventes å øke mot helgen, og fra natt til lørdag og utover forventes orkan på utsatte områder med svært kraftige vindkast, lokalt 30-40 m/s. Det er også ventet høye bølger inn mot land med bølgehøyder på 10-14 m.

Postadresse:
Postboks 138, 8001 Bodø

Sentralbord: +47 75 55 10 80
Faks.: +47 75 55 10 90

Besøksadresse:
Bodøterminalen, 4. etasje,
Rønvikleira, Bodø.
Norge

E-post: firmapost@bodohavn.no