Nyhetsarkiv

 • Visningstur Cruise Norway

  Joanna foran havneoppsynbilen

  Cruise Norways visningstur gikk i år til blant annet Bodø. Over to dager har Visit Bodø vist frem et utvalg av attraksjonene som Bodø tilbyr. Bodø Havn har bistått med tekniske opplysninger om kaiarealer.

 • Livet i havna: Joachim Johnsen, Fagarbeider

  Fagarbeider Joachim Johnsen, Bodø Havn

  Joachim jobber som fagarbeider på driftsavdelingen. Han er relativt fersk i Bodø Havn og startet i jobben i juli 2019. Joachim er utdannet billakkerer og har tidligere jobbet innenfor dette feltet. Han har også erfaring fra plattform som roustabout. På jakt etter nye utfordringer endte han opp som fagarbeider hos oss, og det er vi glad for!

 • Bodø Havn - før, nå og fremover: Bodø Sjøflyhavn

  Sjøfly og havnebåt i Bodø Havn

  Fra 1947 til 1972 var det sjøflyhavn i Bodø. Widerøe hadde ansvaret for driften av majoriteten av flyene, mens Bodø Havn, da Bodø Havnevesen, hadde ansvar for vedlikehold av flytebryggene, fakturering av avgiftspliktige tjenester og drift av ekspedisjonsbåter.

 • Strategiseminar på Østlandet

  Ledergruppa og Havnestyret på strategiseminar

  Forrige uke var ledergruppa og havnestyret, sammen med kommunaldirektøren for næring og utvikling og assisterende rådman på rundreise på Østlandet for å besøke et knippe havner. Over to dager var de på besøk hos Moss Havn, Borg Havn og Larvik Havn. Resultatet er økt kunnskap og forståelse for havnestruktur og viktigheten av å tenke langsiktig i utformingen av havner.

 • Livet i havna: Tore Sannes, Trafikkinspektør

  Trafikkinspektør Tore Sannes

  Tore startet i jobben som trafikkinspektør i januar 2011. Han har utdannelse fra teknisk fagskole i Danmark, og har i flere år jobbet innenfor serviceyrket. Tore har blant annet 10 års erfaring fra SAS og noen år ved Nordvag. Han har alltids en vits på lur, og er en ordentlig humørspreder.

 • I Hamburg for å selge Bodø som cruisedestinasjon

  Markedssjef Erlend Willumsen og Carina Salater fra Visit Bodø i Hamburg

  Over flere år har Visit Bodø og Bodø Havn jobbet aktivt med cruisemarkedet. Denne uken deltar Carina Salater fra Visit Bodø og Erlend Willumsen fra Bodø Havn på Seatrade Europe i Hamburg. Her står de på stand i regi av Cruise Norway sammen med andre norske destinasjoner. Og det ser lovende ut for Bodø fremover, da det går mot nye rekorder de kommende årene.

Postadresse:
Postboks 138, 8001 Bodø

Sentralbord: +47 75 55 10 80
Faks.: +47 75 55 10 90

Besøksadresse:
Bodøterminalen, 4. etasje,
Rønvikleira, Bodø.
Norge

E-post: firmapost@bodohavn.no