Nyhetsarkiv

 • Livet i havna: Tore Sannes, Trafikkinspektør

  tore

  Tore startet i jobben som trafikkinspektør i januar 2011. Han har utdannelse fra teknisk fagskole i Danmark, og har i flere år jobbet innenfor serviceyrket. Tore har blant annet 10 års erfaring fra SAS og noen år ved Nordvag. Han har alltids en vits på lur, og er en ordentlig humørspreder.

 • I Hamburg for å selge Bodø som cruisedestinasjon

  st

  Over flere år har Visit Bodø og Bodø Havn jobbet aktivt med cruisemarkedet. Denne uken deltar Carina Salater fra Visit Bodø og Erlend Willumsen fra Bodø Havn på Seatrade Europe i Hamburg. Her står de på stand i regi av Cruise Norway sammen med andre norske destinasjoner. Og det ser lovende ut for Bodø fremover, da det går mot nye rekorder de kommende årene.

 • Livet i havna: Joanna Skowron, Havneinspektør

  jo

  Joanna er født og oppvokst i Polen, men kjærligheten førte henne til Bodø. Hun startet i jobben som havneinspektør vinteren 2012. Joannas faglige bakgrunn er maritimt preget. Hun har faglig utdanning som havneinspektør og har blant annet studert maritim økonomi og ledelse. Attpåtil det har hun jobbet på cruiseskip i nærmere 5 år.

 • Varsel om dårlig vær

  Værvarsel

  Det siste døgnet har vært preget av mye regn og vind. Værforholdene forventes å øke mot helgen, og fra natt til lørdag og utover forventes orkan på utsatte områder med svært kraftige vindkast, lokalt 30-40 m/s. Det er også ventet høye bølger inn mot land med bølgehøyder på 10-14 m.

 • Snørydding i Bodø Havn

  Snørydding ved Rønvik Havn og Marina

  Mange tror kanskje at Bodø Havn kun jobber med sjørelaterte ting, men sannheten er tvert imot.

 • Cruisesesongen 2019

  Foto: Johnny Harrang

  Torsdag 17. januar kom første cruiseanløp til Bodø, og markerte dermed starten på cruisesesongen 2019.

Bodø Havn Logo

Postadresse:
Postboks 138, 8001 Bodø

Sentralbord: +47 75 55 10 80
Faks.: +47 75 55 10 90

Besøksadresse:
Bodøterminalen, 4. etasje,
Rønvikleira, Bodø.
Norge

E-post: firmapost@bodohavn.no